Pennock's Fiero Forum
  General Fiero Chat
  No blinkers/driving lights

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
No blinkers/driving lights by K-Z
Started on: 08-28-2013 06:27 PM
Replies: 6 (180 views)
Last post by: 2.5 on 08-30-2013 10:50 AM
K-Z
Member
Posts: 87
From: Gadsden, AL
Registered: Jan 2013


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post08-28-2013 06:27 PM Click Here to See the Profile for K-ZClick Here to Email K-ZSend a Private Message to K-ZEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Like the title says, I can't get my blinkers or driving lights to turn on, I've found dozens of threads on the blinkers not blinking but none on them not coming on at all... Fuses seem fine, bulbs look fine(dont have the side msrkers in) all other lighting works but front and rear signals and the instrument signals aren't working either.. Any ideas on what to look at? I'm drawing blanks
IP: Logged
PFF
System Bot
pontiackid86
Member
Posts: 19600
From: Kingwood Texas..... Yall
Registered: Sep 2008


Feedback score:    (12)
Leave feedback





Total ratings: 342
Rate this member

Report this Post08-28-2013 06:37 PM Click Here to See the Profile for pontiackid86Click Here to Email pontiackid86Send a Private Message to pontiackid86Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by K-Z:

Like the title says, I can't get my blinkers or driving lights to turn on, I've found dozens of threads on the blinkers not blinking but none on them not coming on at all... Fuses seem fine, bulbs look fine(dont have the side msrkers in) all other lighting works but front and rear signals and the instrument signals aren't working either.. Any ideas on what to look at? I'm drawing blanks


Check your flashers,
IP: Logged
FieroGT42
Member
Posts: 2992
From: Iowa
Registered: Jan 2005


Feedback score: (4)
Leave feedback





Total ratings: 67
Rate this member

Report this Post08-28-2013 07:50 PM Click Here to See the Profile for FieroGT42Click Here to Email FieroGT42Send a Private Message to FieroGT42Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Relay, might be another module too. And check the switches.
IP: Logged
thedude557
Member
Posts: 107
From: Flint, Mi
Registered: Apr 2012


Feedback score: (1)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post08-28-2013 09:19 PM Click Here to See the Profile for thedude557Send a Private Message to thedude557Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Just had this problem with my driver side. Check the actual socket. Mine had the ground wire fall out.

[This message has been edited by thedude557 (edited 08-28-2013).]

IP: Logged
fierocarparts
Member
Posts: 2552
From: Dallas-Fort Worth TEXAS
Registered: Feb 2009


Feedback score:    (66)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post08-28-2013 09:23 PM Click Here to See the Profile for fierocarpartsClick Here to Email fierocarpartsSend a Private Message to fierocarpartsEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Try asking in technical. LOTS of great help there.
IP: Logged
Phirewire
Member
Posts: 1496
From: Hamburg, PA
Registered: May 2012


Feedback score: (5)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post08-28-2013 11:49 PM Click Here to See the Profile for PhirewireClick Here to Email PhirewireSend a Private Message to PhirewireEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Could be numerious things, I had same issue it was just a bad bulb.
IP: Logged
2.5
Member
Posts: 41643
From: Southern MN
Registered: May 2007


Feedback score: (1)
Leave feedback





Total ratings: 180
Rate this member

Report this Post08-30-2013 10:50 AM Click Here to See the Profile for 2.5Send a Private Message to 2.5Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by K-Z:

Like the title says, I can't get my blinkers or driving lights to turn on, I've found dozens of threads on the blinkers not blinking but none on them not coming on at all... Fuses seem fine, bulbs look fine(dont have the side msrkers in) all other lighting works but front and rear signals and the instrument signals aren't working either.. Any ideas on what to look at? I'm drawing blanks


My first guess if all parking lights dont work is the switch in the dash.



Unless the Fiero parking /turn signals all share one ground, then I'd check the ground.

[This message has been edited by 2.5 (edited 08-30-2013).]

IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock