Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  Weird starting issue

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
Weird starting issue by PatrickTRoof
Started on: 07-22-2015 02:07 PM
Replies: 1 (40 views)
Last post by: Blacktree on 07-22-2015 02:34 PM
PatrickTRoof
Member
Posts: 547
From: Baltimore, MD, USA
Registered: May 2013


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post07-22-2015 02:07 PM Click Here to See the Profile for PatrickTRoofClick Here to Email PatrickTRoofSend a Private Message to PatrickTRoofEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Usually my '85 2.8 starts right up with just a tap of the key. Other times it takes several seconds to start and it slowly winds up before it fires. And still other times it stumbles while cranking as if the timing were off. But once it starts it runs fine. Ideas?
IP: Logged
PFF
System Bot
Blacktree
Member
Posts: 20289
From: Central Florida
Registered: Dec 2001


Feedback score:    (11)
Leave feedback





Total ratings: 349
Rate this member

Report this Post07-22-2015 02:34 PM Click Here to See the Profile for BlacktreeClick Here to visit Blacktree's HomePageClick Here to Email BlacktreeSend a Private Message to BlacktreeEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I'd start by checking out the fuel pump relay. A common troubleshooting technique is to swap the electrical plugs on the fuel pump and A/C relays. They're next to each other on the firewall. See if that changes anything.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock