Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  Fiero speedo running off a 4.9 computer ??

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
Fiero speedo running off a 4.9 computer ?? by Daleford
Started on: 06-12-2015 09:10 AM
Replies: 4 (160 views)
Last post by: olejoedad on 06-12-2015 08:37 PM
Daleford
Member
Posts: 370
From: P E I - Canada
Registered: Dec 2000


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post06-12-2015 09:10 AM Click Here to See the Profile for DalefordClick Here to Email DalefordSend a Private Message to DalefordEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Is anybody better at keeping notes than I am? I have a 4.9 in my car and at one time we had the Caddy computer running the Fiero speedometer. Now it is not working and I am trying to remember what modifications we done in the past to make it work.
A search here brought up nothing. Appreciate any help. THANKS
IP: Logged
PFF
System Bot
Dizzixx
Member
Posts: 1467
From: Salt Lake, Utah, United States
Registered: Oct 2005


Feedback score: (3)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post06-12-2015 09:25 AM Click Here to See the Profile for DizzixxClick Here to Email DizzixxSend a Private Message to DizzixxEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Most easily explained with diagram/picture



This was made for an 87GT and 95 Deville 4.9. Its not perfect. I have a hard copy with my notes and have needed to update the digital version forever. In any case I believe the VSS HI to speedo portion to be correct and it should provide the foundation for conversation on the matter as others chime in.
IP: Logged
Neils88
Member
Posts: 3994
From: Jeddore,Nova Scotia
Registered: Aug 2013


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 56
Rate this member

Report this Post06-12-2015 04:49 PM Click Here to See the Profile for Neils88Click Here to Email Neils88Send a Private Message to Neils88Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
What transmission are you using?

Here is the circuit if you want to run the speedo from the ECM

[This message has been edited by Neils88 (edited 06-12-2015).]

IP: Logged
Daleford
Member
Posts: 370
From: P E I - Canada
Registered: Dec 2000


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post06-12-2015 08:09 PM Click Here to See the Profile for DalefordClick Here to Email DalefordSend a Private Message to DalefordEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I am using the stock 93 Cadillac 4 speed automatic.
I forget what it is called.

BTW - Thanks everybody for the help
IP: Logged
olejoedad
Member
Posts: 14414
From: Clarendon Twp., MI
Registered: May 2004


Feedback score: (5)
Leave feedback





Total ratings: 192
Rate this member

Report this Post06-12-2015 08:37 PM Click Here to See the Profile for olejoedadClick Here to Email olejoedadSend a Private Message to olejoedadEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Your tranny is a 4T60-E. Its a good tranny.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock