Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  What ECU for MPFI duke?

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
What ECU for MPFI duke? by Slammed
Started on: 04-26-2015 08:07 AM
Replies: 3 (119 views)
Last post by: Slammed on 04-26-2015 06:03 PM
Slammed
Member
Posts: 779
From: Sumner, WA
Registered: Mar 2015


Feedback score:    (8)
Leave feedback





Total ratings: 79
Rate this member

Report this Post04-26-2015 08:07 AM Click Here to See the Profile for SlammedClick Here to Email SlammedSend a Private Message to SlammedEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Can the '7748 handle MPFI? Any computers that can do distributor and MPFI, no DIS?
IP: Logged
PFF
System Bot
theogre
Member
Posts: 29408
From: USA
Registered: Mar 99


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 550
Rate this member

Report this Post04-26-2015 11:17 AM Click Here to See the Profile for theogreClick Here to visit theogre's HomePageSend a Private Message to theogreEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Look for engines w/ HEI MPFI etc Then use same ECM and reprogram fuel/ignition maps as needed. True MPFI needs Cam sensor but batch fired, like Fiero v6, don't.
http://www.exatorq.com/ludis_obd1/index.html has all OBD1 ecm.
search for SD dukes w/ MPFI.

------------------
Dr. Ian Malcolm: Yeah, but your scientists were so preoccupied with whether or not they could, they didn't stop to think if they should.
(Jurassic Park)


The Ogre's Fiero Cave (It's also at the top and bottom of every forum page...)

IP: Logged
phonedawgz
Member
Posts: 17011
From: Green Bay, WI USA
Registered: Dec 2009


Feedback score:    (23)
Leave feedback





Total ratings: 290
Rate this member

Report this Post04-26-2015 04:57 PM Click Here to See the Profile for phonedawgzClick Here to visit phonedawgz's HomePageClick Here to Email phonedawgzSend a Private Message to phonedawgzEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
MPFI does not have to be SFI
IP: Logged
Slammed
Member
Posts: 779
From: Sumner, WA
Registered: Mar 2015


Feedback score:    (8)
Leave feedback





Total ratings: 79
Rate this member

Report this Post04-26-2015 06:03 PM Click Here to See the Profile for SlammedClick Here to Email SlammedSend a Private Message to SlammedEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Any good suggestions? I'm perfectly happy with batch fire. Can be DIS, I just figured it would make tuning a bit simpler with hei.

This is one thing I wish I knew more about.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock