Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  Lumbar seat not working

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
Lumbar seat not working by tom10122
Started on: 01-14-2015 05:08 PM
Replies: 5 (159 views)
Last post by: steve308 on 01-16-2015 11:02 AM
tom10122
Member
Posts: 158
From: North Jersey
Registered: Jul 2014


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-14-2015 05:08 PM Click Here to See the Profile for tom10122Click Here to Email tom10122Send a Private Message to tom10122Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
No idea what needs to be done, or how to use them, I push buttons and nothing happens. Any common problems with them?
IP: Logged
PFF
System Bot
Gall757
Member
Posts: 10633
From: Holland, MI
Registered: Jun 2010


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 88
Rate this member

Report this Post01-14-2015 09:00 PM Click Here to See the Profile for Gall757Send a Private Message to Gall757Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
do you hear anything when you punch buttons?

http://www.fiero.nl/forum/A...090219-2-079725.html

[This message has been edited by Gall757 (edited 01-14-2015).]

IP: Logged
tom10122
Member
Posts: 158
From: North Jersey
Registered: Jul 2014


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-15-2015 09:57 AM Click Here to See the Profile for tom10122Click Here to Email tom10122Send a Private Message to tom10122Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
thanks for the link, no i do not hear anything, ill just have to take it out and see whats up, hopefully its just a wire, did they come on pairs or just for the driver?
IP: Logged
mrfiero
Member
Posts: 8981
From: Colorful Colorado
Registered: Mar 99


Feedback score:    (90)
Leave feedback





Total ratings: 149
Rate this member

Report this Post01-15-2015 03:37 PM Click Here to See the Profile for mrfieroClick Here to Email mrfieroSend a Private Message to mrfieroEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Only the drivers seat came with the lumbar support from the factory.....although some people have added it to the passenger side too. If you're not hearing anything when you push the buttons then it could be a bad pump/motor. I would also look at the bladders when you take the seats apart.....they have a tendency to rip, tear or just crumble with age. Hopefully it's just an electrical connection. Have you checked for a blown fuse?

IP: Logged
donuteater306
Member
Posts: 613
From: San Francisco, CA USA
Registered: Feb 2010


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-16-2015 02:54 AM Click Here to See the Profile for donuteater306Click Here to Email donuteater306Send a Private Message to donuteater306Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
When you figure out what's wrong, let me know if you need replacement parts. I have an entire unit (minus the bladders) that i'm not going to install in my car.
IP: Logged
steve308
Member
Posts: 3461
From: Stafford VA
Registered: Jan 2008


Feedback score: (2)
Leave feedback





Total ratings: 50
Rate this member

Report this Post01-16-2015 11:02 AM Click Here to See the Profile for steve308Send a Private Message to steve308Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Oh, I though you said lumber seat ---

IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock