Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  No Spark on 7730 and DIS

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
No Spark on 7730 and DIS by ragging_fiero
Started on: 01-03-2015 07:18 PM
Replies: 1 (77 views)
Last post by: Gall757 on 01-04-2015 09:05 PM
ragging_fiero
Member
Posts: 142
From: Kansas City
Registered: Aug 2013


Feedback score: (1)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-03-2015 07:18 PM Click Here to See the Profile for ragging_fieroSend a Private Message to ragging_fieroEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I recently did a 3.4, 7730, 4T60 swap and everything has gone to plan except there is no spark when engine is turned over but there is fuel.

What could I have possibly done wrong that would cause this issue.
IP: Logged
PFF
System Bot
Gall757
Member
Posts: 10738
From: Holland, MI
Registered: Jun 2010


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 89
Rate this member

Report this Post01-04-2015 09:05 PM Click Here to See the Profile for Gall757Send a Private Message to Gall757Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Bump.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock