Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  Almost wont start on a cold start

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
Almost wont start on a cold start by Sabenn_88_notch
Started on: 05-14-2014 03:45 PM
Replies: 0 (54 views)
Last post by: Sabenn_88_notch on 05-14-2014 03:45 PM
Sabenn_88_notch
Member
Posts: 38
From: New Berlin
Registered: Dec 2013


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post05-14-2014 03:45 PM Click Here to See the Profile for Sabenn_88_notchClick Here to Email Sabenn_88_notchSend a Private Message to Sabenn_88_notchEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I have a 3.4l swap

ive searched and searched and cant seem to find out anything

the engine, when i put it in a couple of weeks ago would start on maybe the second or third try.

but now it will keep cranking, and on the third or fourth attempt (of cranking for about 5 seconds each) it will fire once or twice, never acctually getting the engine running but it would run for a split second.

today i optimistically changed the spark plugs. the old ones were fouled out something fierce but i figure that is from the timing process that it went though. but again it did the exact same thing just cranked and cranked until the battery went flat.

anyone have anything that can help?

thanks
IP: Logged
PFF
System Bot



All times are ET (US)
next newest topic | next oldest topic

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock