Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  wiper question

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
wiper question by dematrix86gt
Started on: 01-29-2014 02:12 AM
Replies: 6 (223 views)
Last post by: Boostdreamer on 02-01-2014 03:53 PM
dematrix86gt
Member
Posts: 490
From: havana arkansas
Registered: Jul 2013


Feedback score: (2)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-29-2014 02:12 AM Click Here to See the Profile for dematrix86gtClick Here to Email dematrix86gtSend a Private Message to dematrix86gtEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Recently had a board burn up on my wiper motor. Replaced with a new motor and pulse board now pulse works as it should, Lo works good, Hi is the same speed as low. Then when i went the off position, Off is Hi anyone run into this?

[This message has been edited by dematrix86gt (edited 01-29-2014).]

IP: Logged
PFF
System Bot
Gall757
Member
Posts: 10622
From: Holland, MI
Registered: Jun 2010


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 88
Rate this member

Report this Post01-29-2014 09:23 PM Click Here to See the Profile for Gall757Send a Private Message to Gall757Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Bump!
IP: Logged
dematrix86gt
Member
Posts: 490
From: havana arkansas
Registered: Jul 2013


Feedback score: (2)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-31-2014 01:25 AM Click Here to See the Profile for dematrix86gtClick Here to Email dematrix86gtSend a Private Message to dematrix86gtEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
.
IP: Logged
TriumphFetish
Member
Posts: 98
From: Indianapolis, IN
Registered: Jul 2013


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-31-2014 11:57 AM Click Here to See the Profile for TriumphFetishClick Here to Email TriumphFetishSend a Private Message to TriumphFetishEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Sounds like maybe the switch shorted out when the board fried... I'm not familiar with the pulse switch but you should be able to disconnect the switch and using a test meter see if it's bad. Good luck.
IP: Logged
tesmith66
Member
Posts: 7355
From: Jerseyville, IL
Registered: Sep 2001


Feedback score: (3)
Leave feedback





Total ratings: 135
Rate this member

Report this Post01-31-2014 12:22 PM Click Here to See the Profile for tesmith66Send a Private Message to tesmith66Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Everything matched up correctly? Pulse board, pulse motor, pulse switch?
IP: Logged
dematrix86gt
Member
Posts: 490
From: havana arkansas
Registered: Jul 2013


Feedback score: (2)
Leave feedback

Rate this member

Report this Post02-01-2014 11:56 AM Click Here to See the Profile for dematrix86gtClick Here to Email dematrix86gtSend a Private Message to dematrix86gtEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Everything matched, same part numbers too.
IP: Logged
Boostdreamer
Member
Posts: 7175
From: Kingsport, Tennessee USA
Registered: Jun 2007


Feedback score:    (24)
Leave feedback





Total ratings: 98
Rate this member

Report this Post02-01-2014 03:53 PM Click Here to See the Profile for BoostdreamerClick Here to Email BoostdreamerSend a Private Message to BoostdreamerEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I think the switch in the turn signal arm can become rotated to a point where the speeds are in different detents. Have you had the switch apart?

I used to have the phantom wipe problem until I put an '88 circuit board in. One of the easiest swaps you can do and the problem has been solved for several months since.

Jonathan
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock