Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  CRUISE CONTROL

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
CRUISE CONTROL by ottercomet
Started on: 09-19-2013 11:47 AM
Replies: 1 (125 views)
Last post by: DaytonTD on 09-19-2013 11:52 AM
ottercomet
Member
Posts: 50
From: Whitby Ontario Canada
Registered: Aug 2011


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-19-2013 11:47 AM Click Here to See the Profile for ottercometClick Here to Email ottercometSend a Private Message to ottercometEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I finally got my 86 2M6 out on an extended freeway cruise. When I engage the cruise control it works, however, if the speedometer is registering 100 km/hr. when I engage the cruise it immediately accelerates to 108 and holds that speed. The tap-up and tap-down features both work as expected. Is there an adjustment that can be made to correct this speed increase problem?
IP: Logged
PFF
System Bot
DaytonTD
Member
Posts: 175
From: Edmonton, Alberta, Canada
Registered: Dec 2012


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-19-2013 11:52 AM Click Here to See the Profile for DaytonTDClick Here to Email DaytonTDSend a Private Message to DaytonTDEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I'm not completely sure but I'll throw out an answer anyways, maybe move the cable on the diaphragm one pin further out so the cable is a tad bid looser. Not sure if the computer with overcompensate and do the same thing or not but that is what I would try first.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock