Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions
  Air goes hot

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
Air goes hot by AL
Started on: 07-23-2014 11:09 AM
Replies: 6 (122 views)
Last post by: jaskispyder on 07-23-2014 07:04 PM
AL
Member
Posts: 1259
From: Rialto Calif u.s.a
Registered: Sep 99


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post07-23-2014 11:09 AM Click Here to See the Profile for ALClick Here to Email ALSend a Private Message to ALEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I charged air and it works great when I'm driving but as soon as I stop it shoots hot air but when I get going it goes cold again, what could it be?

------------------

IP: Logged
PFF
System Bot
jaskispyder
Member
Posts: 21510
From: Northern MI
Registered: Jun 2002


Feedback score:    (22)
Leave feedback





Total ratings: 205
Rate this member

Report this Post07-23-2014 11:13 AM Click Here to See the Profile for jaskispyderSend a Private Message to jaskispyderEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Did you use a guage? Could still be low, or you have compressor problems, or....

Do you have a leak, or did you replace something and recharge it?
IP: Logged
dobey
Member
Posts: 11572
From:
Registered: Sep 2001


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 371
User Banned

Report this Post07-23-2014 11:21 AM Click Here to See the Profile for dobeySend a Private Message to dobeyEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Problem with the radiator fan, or the condenser?

edit: And to build on what jack was asking, did you fill it with R134-a without doing the full proper conversion?

[This message has been edited by dobey (edited 07-23-2014).]

IP: Logged
jaskispyder
Member
Posts: 21510
From: Northern MI
Registered: Jun 2002


Feedback score:    (22)
Leave feedback





Total ratings: 205
Rate this member

Report this Post07-23-2014 11:23 AM Click Here to See the Profile for jaskispyderSend a Private Message to jaskispyderEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
could also be plugged filter... maybe
IP: Logged
TopNotch
Member
Posts: 3537
From: Lawrenceville, GA USA
Registered: Feb 2009


Feedback score:    (7)
Leave feedback





Total ratings: 59
Rate this member

Report this Post07-23-2014 02:34 PM Click Here to See the Profile for TopNotchClick Here to visit TopNotch's HomePageSend a Private Message to TopNotchEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
See if your radiator fan turns on when you turn on the AC. If not, that's the problem. You need moving air for it to work.

IP: Logged
AL
Member
Posts: 1259
From: Rialto Calif u.s.a
Registered: Sep 99


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post07-23-2014 05:41 PM Click Here to See the Profile for ALClick Here to Email ALSend a Private Message to ALEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I changed the compressor the filter and the condenser, I charged it and no leaks, also my fan does work
IP: Logged
jaskispyder
Member
Posts: 21510
From: Northern MI
Registered: Jun 2002


Feedback score:    (22)
Leave feedback





Total ratings: 205
Rate this member

Report this Post07-23-2014 07:04 PM Click Here to See the Profile for jaskispyderSend a Private Message to jaskispyderEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by AL:

I changed the compressor the filter and the condenser, I charged it and no leaks, also my fan does work


Did you pull a vacuum and hold it? How did you charge it?

New compressor? R12 or 134a?

IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock