Pennock's Fiero Forum
  General Fiero Chat
  How much of the harness do I need from a GTP for L67 swap?

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
How much of the harness do I need from a GTP for L67 swap? by kawana
Started on: 09-02-2014 12:16 AM
Replies: 4 (117 views)
Last post by: nosrac on 09-02-2014 08:29 PM
kawana
Member
Posts: 2329
From: Abbotsford, BC, Canada
Registered: May 2007


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-02-2014 12:16 AM Click Here to See the Profile for kawanaClick Here to visit kawana's HomePageClick Here to Email kawanaSend a Private Message to kawanaEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I went to the local pick-a-part today and pulled a harness from a GTP. I pulled everything until it starts to head into the interior of the car. Is there anything going inside the car that I need?
IP: Logged
PFF
System Bot
Tweeder
Member
Posts: 1025
From: Kitimat, BC, Canada
Registered: Aug 2012


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-02-2014 12:32 AM Click Here to See the Profile for TweederSend a Private Message to TweederEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
Get the PCM as well.

------------------
86 SE Convertible 3800sc 4t65e HD.

IP: Logged
nosrac
Member
Posts: 3500
From: Euless, TX, US
Registered: Jan 2005


Feedback score:    (6)
Leave feedback





Total ratings: 50
Rate this member

Report this Post09-02-2014 12:44 AM Click Here to See the Profile for nosracSend a Private Message to nosracEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
OBD II port
IP: Logged
kawana
Member
Posts: 2329
From: Abbotsford, BC, Canada
Registered: May 2007


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-02-2014 05:30 PM Click Here to See the Profile for kawanaClick Here to visit kawana's HomePageClick Here to Email kawanaSend a Private Message to kawanaEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
I already got the PCM, but I guess I'll be heading back for the OBDII port. Also, are PCM and ECM the same thing? There's only the 1 computer right?
IP: Logged
nosrac
Member
Posts: 3500
From: Euless, TX, US
Registered: Jan 2005


Feedback score:    (6)
Leave feedback





Total ratings: 50
Rate this member

Report this Post09-02-2014 08:29 PM Click Here to See the Profile for nosracSend a Private Message to nosracEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by kawana:

I already got the PCM, but I guess I'll be heading back for the OBDII port. Also, are PCM and ECM the same thing? There's only the 1 computer right?


yes, only one puter that you need.
IP: Logged

next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock