Click here to visit the donation page | View all sponsors
  Pennock's Fiero Forum
  General Fiero Chat
  High Idle problem, help requested.

Post New Topic  Post A Reply
Email This Page to Someone! | Printable Version


next newest topic | next oldest topic
High Idle problem, help requested. by CoolBlue87GT
Started on: 01-09-2019 10:48 AM
Replies: 1 (1481 views)
Last post by: ZCR1 on 01-09-2019 07:12 PM
CoolBlue87GT
Member

Posts: 8106
From: Punta Gorda, Florida, USA
Registered: Apr 2001


Feedback score: (3)
Leave feedback





Total ratings: 148
Rate this member

Report this Post01-09-2019 10:48 AM Click Here to See the Profile for CoolBlue87GTClick Here to Email CoolBlue87GTSend a Private Message to CoolBlue87GTEdit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post

Moved to Technical Discussion & Questions

[This message has been edited by CoolBlue87GT (edited 01-20-2019).]

IP: Logged

ZCR1
Member

Posts: 32
From: Reynoldsville, WV
Registered: Jul 2012


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post01-09-2019 07:12 PM Click Here to See the Profile for ZCR1Send a Private Message to ZCR1Edit/Delete MessageReply w/QuoteDirect Link to This Post

You mean TPS Port or IAC port? If you suspect the EGR valve, you can always cut a piece of 22 gauge and place under the valve like a solid gasket. I've never messed with the IAC on these, but I know on other vehicles the motors are pretty easy to get out of adjustment, did you make sure it was in the fully closed position when you installed it?

[This message has been edited by ZCR1 (edited 01-09-2019).]

IP: Logged


next newest topic | next oldest topic

All times are ET (US)

Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock