Pennock's Fiero Forum
  Totally O/T - Archive
  Tech Help, I can't access any secure sites

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Email This Page to Someone! | Printable Version


Tech Help, I can't access any secure sites by PontiacJ8
Started on: 09-04-2006 08:07 PM
Replies: 7
Last post by: PontiacJ8 on 09-05-2006 12:25 AM
PontiacJ8
Member
Posts: 592
From: Clay, New York w/ all the trees & the cars hidden in between!
Registered: Jun 2004


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-04-2006 08:07 PM Click Here to See the Profile for PontiacJ8Click Here to visit PontiacJ8's HomePageClick Here to Email PontiacJ8Send a Private Message to PontiacJ8Direct Link to This Post
So it just started today... My dad tried to access his bank's site (chase.com) but when he tried to sign in that damn 'This Page Cannot Be Displayed' page comes up. I tried visiting other sites that are also secure such as PayPal, eBay, State Farm etc. but all of them come up as 'This Page Cannot Be Displayed'!. What happened?
Thanks....
IP: Logged
PFF
System Bot
8Ball
Member
Posts: 10865
From:
Registered: Jul 2001


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 162
Rate this member

Report this Post09-04-2006 08:25 PM Click Here to See the Profile for 8BallClick Here to Email 8BallSend a Private Message to 8BallDirect Link to This Post
Well it could be several things.
First what browser are you using? Have your ecently switched browsers and/or setting in your browsers secutiry options?

My first inclination however would be towards either spyware or towards a broken cryptographic services. Or both.
What else is going on with your PC? Any other issues?
Is it crashing? Running slow? take longer to boot? Anything?

IP: Logged
James Bond 007
Member
Posts: 8745
From: California.U.S.A.
Registered: Dec 2002


Feedback score: (1)
Leave feedback





Total ratings: 263
Rate this member

Report this Post09-04-2006 09:51 PM Click Here to See the Profile for James Bond 007Send a Private Message to James Bond 007Direct Link to This Post
Once in a great while that has happened to me,just reboot the computer and things should be fine again.
IP: Logged
moleman_in_a_FieroGT
Member
Posts: 792
From: Houston, TX, USA
Registered: Apr 2006


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-04-2006 09:54 PM Click Here to See the Profile for moleman_in_a_FieroGTClick Here to Email moleman_in_a_FieroGTSend a Private Message to moleman_in_a_FieroGTDirect Link to This Post
I had this same problem a while back. http://www.fiero.nl/forum/Forum6/HTML/042691.html . If you haven't done any major hardware changes, it may be fixed with a system restore, just like mine.
IP: Logged
Patrick
Member
Posts: 30530
From: Vancouver, British Columbia, Canada
Registered: Apr 99


Feedback score: (1)
Leave feedback





Total ratings: 443
Rate this member

Report this Post09-04-2006 10:06 PM Click Here to See the Profile for PatrickClick Here to Email PatrickSend a Private Message to PatrickDirect Link to This Post

This may or may not be the same problem, but something in Norton Internet Security is now preventing me from accessing This thread from PFF. This was a thread that I was able to post to a month or so ago. Now the only way I can access it is to disable my Norton Internet Security. Strange...
IP: Logged
Boondawg
Member
Posts: 37933
From: Displaced Alaskan
Registered: Jun 2003


Feedback score: N/A
Leave feedback





Total ratings: 337
Rate this member

Report this Post09-04-2006 10:06 PM Click Here to See the Profile for BoondawgClick Here to Email BoondawgSend a Private Message to BoondawgDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by moleman_in_a_FieroGT:
If you haven't done any major hardware changes, it may be fixed with a system restore, just like mine.


Which is not exactly a fix.............................. .....................................
But, I, myself, have used it ALOT, in the past!

Nowadays I just back everything up to another computer, daily.
And wipe my harddrive...................what is it now.......................6 times a year?..........................
Believe me, I used'ta' feel your pain!
Now I just erase it.

[This message has been edited by Boondawg (edited 09-04-2006).]

IP: Logged
moleman_in_a_FieroGT
Member
Posts: 792
From: Houston, TX, USA
Registered: Apr 2006


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-04-2006 10:19 PM Click Here to See the Profile for moleman_in_a_FieroGTClick Here to Email moleman_in_a_FieroGTSend a Private Message to moleman_in_a_FieroGTDirect Link to This Post
 
quote
Originally posted by Boondawg:


Which is not exactly a fix.............................. .....................................
But, I, myself, have used it ALOT, in the past!

Nowadays I just back everything up to another computer, daily.
And wipe my harddrive...................what is it now.......................6 times a year?..........................
Believe me, I used'ta' feel your pain!
Now I just erase it.



True. Very true. Since it didn't come back on me, I considered it a fix. But it's only a band-aid.
IP: Logged
PontiacJ8
Member
Posts: 592
From: Clay, New York w/ all the trees & the cars hidden in between!
Registered: Jun 2004


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post09-05-2006 12:25 AM Click Here to See the Profile for PontiacJ8Click Here to visit PontiacJ8's HomePageClick Here to Email PontiacJ8Send a Private Message to PontiacJ8Direct Link to This Post
Got it fixed, had to re-install MSN (the secure sites didn't work with IE before either, weird). We plan to be getting RoadRunner in a few weeks since we don't use the home phone anyway & I'm sick of dial-up.
IP: Logged



All times are ET (US)

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock