Pennock's Fiero Forum
  Totally O/T - Archive
  Cold Hard Starting Problem - non-fiero

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Email This Page to Someone! | Printable Version


Cold Hard Starting Problem - non-fiero by Oreif
Started on: 11-20-2000 10:20 AM
Replies: 1
Last post by: Seanh on 11-20-2000 06:11 PM
Oreif
Member
Posts: 16460
From: Schaumburg, IL
Registered: Jan 2000


Feedback score:    (19)
Leave feedback





Total ratings: 442
Rate this member

Report this Post11-20-2000 10:20 AM Click Here to See the Profile for OreifClick Here to visit Oreif's HomePageClick Here to Email OreifSend a Private Message to OreifDirect Link to This Post
OK here it is. I have a 95 Dodge Intrepid for my winter car. It has the 3.5L 24-valve with dual TB's and port injection. I have run injector cleaner thru the fuel system, Tune-up, (plugs, wires, filters, etc)
The problem is below 30 degrees when it sits overnight, It is hard to start. I get in turn key and wait for Fpump to pressurize lines and turn key. It pops and sputters but doesn't start. I then hold gas pedal to floor turn key and it starts like it was flooded. Could this just be a case of dirty TB's? Any other thought's greatly appreciated.

------------------

IP: Logged
PFF
System Bot
Seanh
Member
Posts: 1557
From: North Platte, NE, USA
Registered: Jul 2000


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post11-20-2000 06:11 PM Click Here to See the Profile for SeanhClick Here to Email SeanhSend a Private Message to SeanhDirect Link to This Post
Could be a cold start injector not working. I had the same sorts of problems on a 90' Lincoln Town Car that turned out to be a cold start injector.
IP: Logged



All times are ET (US)

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock