Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions - Archive
  Jumping Gauges

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Email This Page to Someone! | Printable Version


Jumping Gauges by indy4popper
Started on: 05-23-2008 05:53 PM
Replies: 1
Last post by: JazzMan on 05-23-2008 06:00 PM
indy4popper
Junior Member
Posts: 1
From: Indiana
Registered: May 2008


Feedback score: N/A
Leave feedback

Rate this member

Report this Post05-23-2008 05:53 PM Click Here to See the Profile for indy4popperClick Here to Email indy4popperSend a Private Message to indy4popperDirect Link to This Post
Got my 84 4cyl. out for the first time this year. It started right up ,good solid idle ,so I head out and about 1/2 mile away at 40mph the gauges all peg to the right,the lights flicker and I pull over. The car never died,I went back home ,it didn't happen on the way back.

I checked for a blown fuse,battery cables , every things looks OK.
IT starts right up ,no hesitation at all,sounds great.

I'm afraid to take it out and something major happens. Any ideas?

PS: New starter,alternator.rear brake lines,battery cables last fall.
IP: Logged
PFF
System Bot
JazzMan
Member
Posts: 18612
From:
Registered: Mar 2003


Feedback score:    (7)
Leave feedback





Total ratings: 653
User Banned

Report this Post05-23-2008 06:00 PM Click Here to See the Profile for JazzManClick Here to Email JazzManSend a Private Message to JazzManDirect Link to This Post
Recheck all your cable connections to make sure they're tight. Generally, fluctuating voltage is either a loose cable at the battery or alternator, or a dying voltage regulator inside the alternator itself.

JazzMan
IP: Logged



All times are ET (US)

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock