Pennock's Fiero Forum
  Technical Discussion & Questions - Archive
  Tiger CDI, no tach

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Email This Page to Someone! | Printable Version


Tiger CDI, no tach by 30+mpg
Started on: 11-23-2003 12:14 AM
Replies: 1
Last post by: 30+mpg on 11-24-2003 07:51 PM
30+mpg
Member
Posts: 4025
From: Russellville, AR
Registered: Feb 2002


Feedback score: (2)
Leave feedback





Total ratings: 97
Rate this member

Report this Post11-23-2003 12:14 AM Click Here to See the Profile for 30+mpgClick Here to Email 30+mpgSend a Private Message to 30+mpgDirect Link to This Post
Finally installed my spare Tiger Capacitive Discharge Ignition in the '86 2M4 using the Mallory HI-6 wiring diagram to for the hook up.

After all the connections were made, the unit was first tested in the bypass mode to confirm correct connections. Engine ran fine, with good tach readings.

Then switched to CD mode. Engine runs fine but tach needle stays at zero. Any wiring suggestions? Remove the tach filter in CD mode?

IP: Logged
PFF
System Bot
30+mpg
Member
Posts: 4025
From: Russellville, AR
Registered: Feb 2002


Feedback score: (2)
Leave feedback





Total ratings: 97
Rate this member

Report this Post11-24-2003 07:51 PM Click Here to See the Profile for 30+mpgClick Here to Email 30+mpgSend a Private Message to 30+mpgDirect Link to This Post
Jumpered the tach filter, tach works great now.
IP: Logged



All times are ET (US)

T H I S   I S   A N   A R C H I V E D   T O P I C
  

Contact Us | Back To Main Page

Advertizing on PFF | Fiero Parts Vendors
PFF Merchandise | Fiero Gallery | Ogre's Cave
Real-Time Chat | Fiero Related Auctions on eBay



Copyright (c) 1999, C. Pennock